keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Kun pahaa tapahtuu hyville

Suosittelen kuunneltavaksi alla olevan Ravi Zachariaan panelikeskustelun hinduprofessorin ja ateistiprofessorin kanssa. Mukana myös William Lane Craig. Intialaissyntyinen Ravi Zacharias on yksi johtavia yhdysvaltaltaisia kristittyjä ajattelijoita.Ravi Zachariaksen nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.rzim.org/ ja oheinen debatti myös löytyy hänen nettiarkistostaan. Ensimmäiset kaksi osaa sisältävät Zachariaan alustuksen sen jälkeen tulevaan panelikeskusteluun ja yleisökysymyksiin. Oheen olen liittänyt paneelikeskustelun alkuperäisen esittelyn.

---------------------------------------------------------
Ravi debates the difficult question, "Is There Meaning in Evil & Suffering" at the Faith and Science Lecture Forum. Ravi's address is followed by a rebuttal from three panelists:

  • Dr. Bernard Leikind, a plasma physicist, senior editor at Skeptic Magazine and a renowned atheist;
  • Dr. Jitendra Mohanty, one of India's most noted Hindu philosophers and a distinguished professor at Emory University in Atlanta; and
  • William Lane Craig, a noted author, Christian philosopher and apologist.
After the rebuttals and Ravi's response, the audience asks questions.

--------------------------------------------------------

Kannattaa myös lukea Ravi Zachariaan artikkeli Ravi Zacharias responds to the Virginia Tech shootings

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Äidinkieli on se kieli, jolla käsittelee kaikkein läheisimpiä ajatuksiaan. Siksi kai mieluiten lukee ja kuuntelee uskoon liittyviä puheita, opetuksia jä väittelyitä äidinkielellään. Englannin kielisistä keskusteluista ei saa niin paljoa irti, kuin äidinkielellä kuulluista. Harmi, ettei tasokkaita väittelyitä ole juuri suomeksi internetissä seurattavissa.