torstai 6. lokakuuta 2011

Ajatukset kasassa

Syvä huokaus. Työpöytäni kulmassa on alati kasvava sekalaisten paperien pino. Olen työkavereille vitsaillut, että ajatukseni ovat kasassa ja se kasa on siinä pöydän kulmalla.

Harvoin on tuntunut olevan niin paljon kiirettä työn merkeissä kuin juuri tänä syksynä. Menemistä ja tekemistä on tulvinut yli äyräiden kuin Niilin-virta.

Blogikirjoittelu on valitettavasti kaiken keskellä jäänyt syrjään ajaksi. Monta tärkeää ja ajassa huomionarvoista asiaa on jäänyt blogilla käsittelemättä. Uusi huokaus.

Parasta näissä kiireissä on kuitenkin ollut viikon tai parin sisällä ilmestyvän uuden kirjani saaminen valmiiksi. Se ilmestyykin juuri sopivasti Helsingin kirjamessuille (27.-31.10.). Kirja on syntynyt osittain blogini innoittamana minkä vuoksi sen nimi on sopivasti USKON PUOLESTAIhmisille, joiden mielestä kristinusko on ajattelemisen arvoinen asia (Kuva ja Sana, 2011).

Sen verran kova puserrus kirjan tekeminen näköjään oli, että se imi hetkeksi batteryn ihan tyhjäksi. Siksi en ole jaksanut blogia juurikaan edes ajatella. Se hiukan harmittaa. Kirjoittaminen on kivaa puuhaa. Mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa taas elvy.

Julkaisen huomenna kirjani esittelyn blogillani. 

Mukava asia oli sekin, että viime vuonna näihin akoihin Petri Mäkilän kanssa toimittamamme kirja JUMALAN SANA - Inspiroitu ja Erehtymätön (Kuva ja Sana, 2010) ehti myydä loppuun ja siitä otettiin uusi painos. Sekös sydäntä lämmittää.

1 kommentti:

Matti kirjoitti...

Minkäslaisia aiheita kirjassa käsitellään?

Eurooppa saa annoksen apologetiikkaa, William Lane Craig tulee samoihin aikoihin kiertueelleen Iso-Britanniaan.