keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Kristillinen Mediakeskus avaa viimein ovensa

Tätä oli odotettu jo kauan. 

Patmos Lähetyssäätiön uusi Kristillinen Mediakeskus / Studio24 Sörnäisten rantatiellä avattiin lopulta yleisölle eilen, loppiaisena. Mediasali oli tupaten täynnä väkeä. Tapahtuma välitettiin myös livenä internetin kautta, jossa tilaisuuksia seurasi yli 200 katsojaa. Väliajalla törmäsin aulassa henkilöön, joka kertoi katsoneensa juhlan ensimmäisen osan kotona Lahdessa netin kautta, ja tulleensa jälkimmäiseen tilaisuuteen paikan päälle. 

Tilaisuuksien ilmapiiri oli lämmin - enkä tarkoita vain televisiolamppuja. Yhteys, sekä Pyhän Hengen läsnäolo käsin kosketeltava. Aija Roivaksen ja Joonatan Raution musiikki koskettivat, ja mediaveteraani Markku Vuorisen puhe antoi innostavan alkusykäyksen toiminnalle. Leo Mellerin raamattutunti pysähdytti ajankohtaisen sanoman äärelle. 

Kristillinen mediakeskus tulee toimimaan Patmos Lähetyssäätiön digitalisoidun radio- ja tv-tuotannon keskuksena. Mediasalissa tullaan järjesteämään erilaisia yleisötilaisuuksia ja raamattuopetusta, kuten oli tapana Kristillisessä Keskuksessa aikoinaan. Paikka merkitsee sekä mediatoimintamme että julistustyömme aivan uutta ja uudistuvaa esilletuloa. 

Näissä merkeissä sunnuntaille jatkuva avajaisviikko tuo mukanaan monenlaista raamattuopetusta sekä ajankohtaisia puheita ja keskinäistä yhteyttä.  Tilaisuuksiin voi tulla paikan päälle tai livenä netissä. Avajaisviikon ohjelman ja linkit videoplayeriin löytyvät Patmoksen nettisivuilta, joss voi tutustua lähemmin Kristillisen mediakeskukseen myös tilana: 

Ei kommentteja: