tiistai 1. huhtikuuta 2014

VIDEO: Evankeliumit perustuvat silminnäkijöiden todistukseenBrittiläisen teologian tohtori Peter Williamsin erittäin mielenkiintoinen luento seikoista, jotka osoittavat evankeliumien perustuvan silminnäkijöiden todistukseen. Video on englanninkielinen ja luento kestää vajaan tunnin. Mielenkiintoiset diat esityksen lomassa havainnollistavat esityksen sisältöä. Suosittelen lämpimästi, jos vain sen verran on englanninkieli hallussa. Erittäin selvää englannin-enkkua. Ei tarvitse pinnistellä korvia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Pasi vinkistä tähän mahtavaan videoon!

Elävää ja mukaansatempaavaa puhetta oli helppo jaksaa seurata, ja vaikeat tieteelliset sanatkin olivat vähissä joten asiasta sai hyvin kiinni.

Video on kaikkinensa mielenkiintoista ja varsin uuteenkin tietoon pohjautuvaa faktaa, eikä ollut korkealentoista vaan jopa hämmästyttävässä yksinkertaisuudessaan lähinnä yllättävää!

Hmm, eikö kukaan muu ole katsonut tätä, vai jostain muusta syystä ollut innostunut jättämään kommenttia? - Suosittelen katsomaan!

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen. Peter puhui niin selkeästi, että pysyin kärryillä omalla tankerorallienglannillani. Todella mielenkiintoinen kuten tämä koko blogi. Kiitos Pasille sen pitämisestä.