torstai 23. joulukuuta 2010

Hyvää joulua ja Onnellista Uutta vuotta!

Kaikille Uskon Puolesta -blogin lukijoille tahdon toivottaa rauhallista Vapahtajan syntymäjuhlaa ja toivorikasta uutta vuotta. Tavataan ensi vuonna.


Jack Hayfordin ja Sam Middlebrookin hartauskirjassa Hengellä täytetty elämä (Kuva ja Sana 2009) on jouluaaton (24.12.) kohdalla tämä kaunis kertomus: 

JOULUN KIRKKAUS

"Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä"
Room. 6:23

Ymmärrettävä innostus täytti talon tuona jouluaattona. Kaikki lapset ja lastenlapset olivat kerääntyneet paikalle kaukaa ja läheltä. Juhlallinen ja pyhä ilmapiiri täytti huoneen, kun valaistusta himmennettiin ja ainoastaan joulukuusen moniväriset valot tuikkivat. Pian avattaisiin joululahjat, mutta isoisän lempeästä kädenheilautuksesta kaikki huoneessa hiljentyivät ennen sitä, nuorinta lapsenlasta myöten. 

Hymyillen isoisä aloitti laulun, johon kaikki yhtyivät: "...niin on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainoakisen Poikansa". Sitten kaikki kumarsivat päänsä isoisän aloittaessa rukouksen: 

"Rakas Isä, ennen kuin avaamme lahjamme tänä iltana, kiitämme Sinua suurimmasta lahjastasi Jeesuksesta, Pojastasi, Pelastajastamme. Tämän puun valossa meitä muistutetaan ristinpuusta, jolla Sinun iankaikkisen elämän lahjasi annettiin meille. Me kumarramme tämän puun juurelta sen puun juurelle, josta maailman Valkeus vuodattaa kirkkauttaan meidän kaikkien ylle. Me ylistämme Sinua, Herra, ja antaessamme lahjojamme täällä rakkaudessa, muistelemme Sinun ristillä antamaasi rakkauden lahjaa. Aamen." 
------


3 kommenttia:

Mika kirjoitti...

Kiitoksia tämänkin vuoden bloggauksista. Niitä oli kiva käydä välillä lukemassa.
Siunausta jouluusi ja uuteen vuoteen!

Kirsti kirjoitti...

Kiitos minunkin puolestani bloggauksistasi!
Toivottavasti ehdit jatkamaan näitä!
Hyvää Joulun Jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Pasi! Seuraan blogiasi säännöllisesti ja iloitsen toiminnastasi "uskon puolesta"! :)