torstai 26. elokuuta 2010

VIDEO: Onnellinen mies - ei käsiä, ei jalkoja

Tämä video ei selittelyitä kaipaa. Pysähdyttävä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Myönnät siis että Jumala ei auta kaikkia? Entä ne muut samantyyppiset tapaukset, jotka eivät pysty käsittelemään vammaansa näin positiivisesti? Hmm...mutta heidäthän saa unohtaa, eihän se ole vammanen eikä mikään joka ei ole positiivinen ja anna vammattomille normaali-ihmisille jotain toivoa! Kaikki negatiiviset vammaset joutuu Helvettiin..juu.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuossa ollut kysymys taivaaseen tai helvettiin menosta! Positiivinen ajattelu ei todellakaan ole peruste päästä taivaaseen, joskaan ei negatiivinenkaan sitä ole! Yhteys Jeesukseen tekee kuitenkin sairastamisen helpommaksi, koska Jeesuksessa meillä on toivo paremmasta, taivaasta!
On vain niin, että onnellisuus-käsite ei ole meillä ihmisillä sama kuin Jumalalla. Maallisella onnellisuudella ei ole mitään merkitystä iankaikkisen onnellisuuden rinnalla. Meillä vaan on tapana mitata onnellisuuden astetta maallisella mittatikulla, ja se johtaa useimmiten pahasti harhaan.
Miettikääpäs vaikka sairaalan pitkäaikaisosastolla viruvaa 95-vuotiasta vanhusta, jonka elämä varmasti on takanapäin, eikä toivoa paranemisesta ja voimistumisesta enää ole. Maailman silmissä hän on kuin kuolemaan tuomittu odottamassa lopullista iskua. Kuitenkin vanhuksen sydämessä ja ajatuksissa saattaa olla Jeesus Pelastajana ja Vapahtana ja hänen sydämensä voi iloita Herrassa! Enää kuolema ei olekaan lopullinen ja murheellinen, vaan iloa täynnä, siirtymistä ikuiseen elämään, missä ei ole sairautta eikä surua! Se on onnellisuutta taivaallisella mittatikulla mitattuna!

Muna kirjoitti...

Lepo vaan. Ei kenenkään tarvitse olla väkisin positiivinen.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä Munan kanssa. :)

Toisen anonyymin jutussa ihmettelen vain sitä että miksi ihmisen pitää olla "iankaikkisesti onnellinen"? Luultavasti itse vanhuksena iloitsen siitä että lopullinen lepo on tulossa. Miksi haluaisin olla olemassa ikuisesti?
Minulla on tunne ja uskomus siitä etten ole iankaikkinen. Olen tyhjästä syntynytkin.

Muna-sinko kirjoitti...

Anonyymi3.: Jee. :) Nimimerkkini on todellisuudessa Muna-sinko, mutta jostain käsittämättömästä syystä sanan loppuosa jäi tällä kertaa pois. Nimimerkistä tuli siis villinpuoleinen. Olin jo poistamassa koko kommentin jälkikäteen, mutta sitten ajattelin, että olkoon siinä kevennyksen vuoksi.