maanantai 22. helmikuuta 2010

Rap-teologiaa - musavideo, jossa sisältöä

Tässäpä kiva rap-kibale -- lisäksi sisältö on kohdallaan. Enjoy!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

- God's wrath is satisfied -

Voiko näin todella sanoa jos kerran Helvetti on vasta tulossa?

Jumalan viha ei tainnut täysin tyyntyä Hänen hylätessään Poikansa ristillä.
Näkikö Jumala ristillä/tä myös sen kuinka ihmisiä kidutetaan Kadotuksessa?

Anonyymi kirjoitti...

Paljon kiitoksia linkistä! Shai Linne on todellinen helmi kristittyjen räppäreiden meressä. On hyvä idea laittaa musiikkivideoon lyriikat, varsinkin kun niissä on tämän kaltaista sanomaa.

Youtubesta löytyy noita vielä lisää:

- Shai Linne - Christ Crucified: http://www.youtube.com/watch?v=sKUueKUo9Ik&feature=related

- Shai Linne - The Gospel: http://www.youtube.com/watch?v=M-XgLSGRzaM&feature=related

- Shai Linne - Jesus is alive: http://www.youtube.com/watch?v=BauJLUTxxZo&feature=related

- Shai Linne - My Portion: http://www.youtube.com/watch?v=56HR7RhzZE4&feature=related

Anonyymi kirjoitti...

- God's wrath is satisfied -

Aivan, mitä odotit ?

Tämä on niin tyypillistä skeptisismiä. Tuollaisia kommentteja osaa kuka tahansa heittää.

Jos aijot herätä keskusteluun suosittelen tutkimaan teologiaa hieman tarkemmin, jotta voisit saada muunkin kuvan kuin sen kuvan, minkä olet saanut muualta kuin Raamatusta.

Tietenkin keskustelu on aina mielenkiintoista kristinuskon aiheista, mutta ottaen huomioon, että kysymystäsi on varmasti käsitelty paljon, joten vastauksia on.

Se, miten itse sovita tämän asian on se, että johtuen Jumalan omista ominaisuuksista: kaikkivaltius, kaikkitietävyys, Täydellinen Rakkaus, Pyhä, Täydellinen oikeudenmukaisuus, joudutaan toteamaan, että nimen omaan ristillä : God's wrath is satisfied, mutta koska Jumala on myös oikeudenmukainen hänen täytyy vastata myös rikoksista - minkälainen se sellainen tuomari olisi, kuka ei tuomitsisi rikollista, kuka on vailla puolustusta ? - joten Jumalalla on oikeus antaa tuomio, koska hän on oikeudenmukaisuus itse, eli hänessä on oikeudenmukaisuus, häneltä saamme sen.

Vielä lyhyesti tuohon ikuiseen helvettiin ja tuomioon:

Ottaen huomioon kaiken kaunokirjaillisuuden tyyppisen tekstin mitä ilmestyskirjasta löytyy, mielestäni ei voida sanoa, mitään sen tarkempaa kuin, että Helvetti, tarkoittaa ikuista eroa Jumalasta, mutta ei tästä sen enempää, suosittelen tutustumaan vaikka tähän saman vastaiseen kysymykseen, joka on lähetetty Dr. Willam Lane Craigille: http://www.reasonablefaith.org/site/News2?page=NewsArticle&id=6199


Ja Pasille kiitokset tietenin hienosta videosta ! Siunausta.

Anonyymi kirjoitti...

mutta koska Jumala on myös oikeudenmukainen hänen täytyy vastata myös rikoksista - minkälainen se sellainen tuomari olisi, kuka ei tuomitsisi rikollista, kuka on vailla puolustusta ?

Nimenomaan tuomari tuomitsee juuri niitä joilla ei ole puolustajaa. :)
Varsin oikeudenmukaisesti.

joten Jumalalla on oikeus antaa tuomio, koska hän on oikeudenmukaisuus itse, eli hänessä on oikeudenmukaisuus, häneltä saamme sen.

Minun oikeustajuni ei ikinä hyväksy ikuista rangaistusta ajallisista teoista. Täydellinen rakkaus tuomitsee siis ihmisen ikuiseen rangaistukseen? Absurdia.

Tuon linkin kautta löytyi vain jonkun pastorin puolustus siitä miten syntiset hänen mielestään jatkavat synnin tekemistä Helvetissä. Itse en ole koskaan ajatellut näin.
Jos näin olisi, niin miten Taivaassa-olijat sitten voisivat lopettaa synnin tekemisen? Eiväthän uskovat maailmassakaan voi olla tekemättä syntiä. Vaikka olisivat kuinka pyhittyneitä.

Siis pitäisi uskoa että Helvetti on oikeutettu koska kadotetut jatkavat ikuisesti synnin tekoa.
Aika järjetöntä. Ihan sama jos sanoisit että "Helvetti on oikeutettu koska se on niin paha paikka."