tiistai 17. kesäkuuta 2008

Hienoa hengellistä musiikkia netissä.

Näin kesälomien kynnyksellä suosittelen linkkivinkkinä Crosswalkradio.com sivua, josta löytyy kesäpäivien piristykseksi upeaa kristillistä musiikkia joka lähtöön: ylistystä, ajattomia klassikkoja, instrumentaalia, contemporary, rock, etelän baptistien gospelia, perinteisiä hengellisiä lauluja, listahittejä jne. Eri tyyliset musiikit löytyvät näppäräästi ryhmiteltynä omista osastoistaan, joten pääset keskeytyksettä kuuntelemaan juuri sellaista musiikkia mistä itse tykkää. Ilmaiseksi. Player vaatii yksinkertaisen rekisteröitymisen.

Uskon Puolesta e-kirje on ollut alkuvuoden hyllyllä työ ja, nyt onneksi loppuunsaatettujen, opiskelukiireiden vuoksi. Syksyllä lomieni jälkeen UP-kirje alkaa jälleen ilmestyä säännöllisesti ja tarjoaa lukijoilleen paljon mieltä, sydäntä ja uskoa vahvistavaa apologeettista kirjoittelua. Jos et vielä saa ilmaista Uskon Puolesta kirjettä, niin käy vilkaisemassa virtuaalitoimistossani näytearkistoa ja lähetä tilaus sähköpostitse.

Meikäläinen ampaisee kesälomalle ja palaa blogitaajuuksille viimeistään heinäkuun puolenvälin jälkeen. Voi olla, että lankean lomallakin hiukan "nettitissutteluun". Mutta siltä varalta, että itsekuri pitää, emmekä tapaa kuin vasta syksyllä, kiitän lämpimästi kaikkia lukijoita ja kommenttien lähettäjiä mielenkiinnosta blogiani kohtaan.

Hyvää Jumalan siunaamaa juhannusta.

Jeesus on elossa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos toivotuksista ja blogista!
Taivaan Isän täysihoitoa, siunausta ja varjelusta kesäänne toivottaa Riitta & co.

Anonyymi kirjoitti...

Pitääpä käydä kuuntelemassa tuolta jos löytyis omantyylistä kesämusiikkia!