torstai 25. helmikuuta 2010

Terroristijärjestö Hamasin perustajan poika löysi Kristuksen

Uutiset Hamasin perustajajäsenen, sheikki Hassan Yousefin pojan, Mosab Hassan Yousefin uskoontulosta levisivät maailmalla aikanaan kulovalkean tavoin.

Yousefin uudestisyntymiseen johtaneet tapahtumat alkoivat, kun Jerusalemin kadulla vastaantullut turisti kutsui hänet raamattupiiriin. Erityisesti yksi Jeesuksen sana Raamatussa pysäytti terroristijärjestön perustajan pojan: "Rakastakaa vihollisianne...". Yhdysvaltalainen FOX uutisyhtiö teki Yousefin uskoontulosta reportaasin.

Yousefin tapaus osoittaa, että Kristus on todellinen Rauhanruhtinas levottomassa Lähi-idässä ja hengellistä työtä tulee tuke sekä juutalaisten että arabien parissa.

Tuoreimmassa Haaretz -lehdessä (24.2.) kerrotaan nyt melkoinen uutinen: Mosab Hassan Yousef myös toimi vuosien ajan Israelin turvallisuuspalvelun yhteyshenkilönä ennen kuin hän pakeni vuonna 2007 Yhdysvaltoihin. "Vihreä Prinssi" nimellä tunnettu informantti oli yksi Shin Bet turvallisuspalvelun luotetuimpia lähteitä ja hänen avullaan Israel kykeni estämään lukuisia itsemurhaiskuja muun muassa toisen intifadan aikana. Näin kuului mm. presidentti Shimon Peresin epäonnistunut salamurhahanke.

Yousefin uskoontulosta kertova FOX News yhtiön YouTube -pätkä samoin kuin käännös Haaretzin laajemmasta artikkelista löytyy kiinnostuneille Patmos Lähetyssäätiön nettiblogista >>

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Olin 1998 Israelissa ja kävin Jerusalemin kristittyjen korttelissa. Siellä piti antiikkiliikettä nuori mies jonka liikkeessä soi iloinen kristillinen musiikki. Olin menossa ohitse kun kuulin englanninkielisiä sanoja ja käännyin tapaamaan omistajaa. Zak kertoi olevansa arabi ja olleensa täynnä vihaa juutalaisia kohtaan koska hänen isänsä oli vammautunut yhteenotossa ja yksi ystävä oli kuollut. Zak kertoi vannoneensa kostoa juutalaisille, mutta eräänä päivänä joku mieshenkilö tuli hänen taakseen, laittoi käden olkapäälle ja sanoi "Love your enemy". Zak kertoi kääntyneensä ja huutaneensa jotakin takaisin vihoissaan, mutta tuo mies oli lempeästi vastannut että "Love your enemy" (Rakasta vihollisiasi). Zak kertoi että hän lähti täynnä vihaa siitä paikalta mutta nuo sanat toistuivat hänen mielessään niin että hän meni kristilliseen seurakuntaan jossa tuli uskoon. Ihmeelliset sanat ovat nuo "Love your enemy".