maanantai 9. kesäkuuta 2008

Taas yksi sydämetön päätös ulkomaalaisvirastolta

Suomi on kunnostautunut viime vuosina aivan käsittämättömillä ulkomaalaisten karkoituspäätöksillä. Ensin oli Naze Aghain tapaus, joka laajan kansalaisaktiviteetin myötä on onneksi päättymässä onnellisesti. Nyt sitten tuli tämä Maria Kirbasovan tapaus.

Pysykää ajan tasalla ja osallistukaa vaikuttamiseen mikäli siihen avautuu mahdollisuus. Muistakaa Kirbasovaa rukouksin.

Tutustu vetoomukseen käännyttämispäätöksen saaneen Maria Kirbasovan puolesta.

1 kommentti:

Ojalanpoika kirjoitti...

On ollut tapana puhua vallan kolmijako-opista. Se meinaa sitä, että lain toimeenpanovalta, päätösvalta jne. ovat itsenäiset.

Jos Ulkomaalaisvirasto pyrkii noudattamaan säädettyä lakia, niin se kunnioittaa ja palvelee esivaltaa. Lain tarkoitushan on se, että Suomeen ei tulla eläkepäivillä sairastamaan. Tämä on pelkästään talonpoikaisjärkeä ja moraalia.

Venäjä on maailman rikkain valtio luonnonvaroiltaan ja pinta-alaltaan. Aivan ylivoimaisesti. Silti Suomen pitää maksaa Pietarin jätevedenpuhdistamot. Ei todellakaan olisi tarvittu tätä median pyrkyröintiä neljänneksi valtiomahdiksi ja ihmisoikeuskysymyksen perustamista aiheesta. Venäjä on jumalaton maa ja poliitikkojemme olisi julistettava sinne suuntaan inhimmillisyyden sanomaa vanhusten terveyshuollon puolesta, aivan kuten miesten alkoholinkäytönkin vaarasta. Keski-ikä on niin alhainen venäläisillä miehillä juuri (metanolipitoisen) viinan takia.

Euroopan rikkain mies on Time-lehden viimeisen v. 2007 numeron mukaan muuan Vladimir Putin. Myös puutulliasian takana löytyy yllättävän rikas mies, nykyinen pääministeri Medlejev joka omistaa arviolta 300 miljoonan euron edestä ko. paperitehtaita, jotka pelkäävät puun tulevan jalostetuksi ulkomailla.

Pauli.Ojala@gmail.com
PS. Juttua Israelin High Tech -firmojen uudesta ilmiöstä, jossa myös tuotanto on onnistuttu skaalaamaan kotimaassa:
http://www.helsinki.fi/~pjojala/Shalom.htm