lauantai 8. lokakuuta 2011

Uskon Puolesta -kirja tulossa!

Viime postauksessa mainitsin pian ilmestyvän kirjani USKON PUOLESTA. Ohessa kansikuva ja takakannen teksti, joka antaa viitteitä kirjan sisällöstä. 

-----------------------------------------------------------

Voiko Jumala luoda niin ison kiven ettei jaksa
sitä nostaa ?

Nousiko Jeesus ihan oikeasti kuolleista?
Kuuleeko Jumala rukouksia?

Tämä on erilainen kirja kristinuskosta, kuin tähän mennessä lukemasi. Kirjoittaja haastaa luettavalla ja aikuisella otteella niin epäilijöitä kuin kristittyjäkin syventämään käsitystään kristinuskosta. Paikoin myös ravistellen luutuneita käsityksiä. Kirjan artikkelit ammentavat virikkeensä sieltä missä usko ja arki kohtaavat, mediasta, ajankohtaisista tapahtumista tai kirjoittajaa vastaan tulleista ihmisten Raamattua koskevista kysymyksistä.

• Oliko Anders Breivik vakaumuksellinen kristitty?
• Keitä olivat evankeliumeiden kirjoittajat?
• Pahuuden ja kärsimyksen ongelma?
• Onko Raamattu faktaa vai fiktiota?
• Saako kristittykin epäillä?
• Asuuko sielu aivoissa?
• Onko helvetti oikeudenmukainen? Entä taivas?
• Sielunvaellusoppi vai ruumiin ylösnousemus? 


Kirja joka haastaa uskovia ajattelemaan ja ajattelijoita uskomaan.
 


PASI TURUNEN on teologian maisteri, radiotoimittaja ja julistaja. Hänen Raamatun tuntemuksensa ja kykynsä pureutua kiihkottomasti vaikeidenkin asioiden ytimiin ovat parinkymmenen vuoden aikana tulleet tutuiksi tuhansille suomalaisille kristillisten radio- ja TV -ohjelmien välityksellä

------------------------------------------

Kirja ilmestyy parahiksi Helsingin kirjamessuille (27.-31.10), joka sellaisenaan on jo kokemisen arvoinen juttu. Kannattaa varata aikaa kirjamessukäynnille tuona viiknoloppuna. Kuvan ja Sanan / Studio24 osastolla voi tulla moikkaammaan minua ja tutustumaan kirjaankin. Kirja löytyy luonnollisesti myös kristillisistä kirjakaupoista tai suoraan kustantajan verkkokaupasta www.kuvajasana.fi


2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Toivottavasti kirjassa ei ole mukana kommentteja tähän blogiin, koska en enää allekirjoita joitain omia kommenttejani täällä aiemmin. Olen agnostinen ateisti.

Kaija

Pasi Turunen kirjoitti...

Kiitos, Kaija.

Hyvä ja tärkeä huomio tulla todetuksi täällä blogilla: Kirjassa EI ole mitään täällä blogilla käytyjä keskusteluja tai kommentteja.

Hope this helps. :)