keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Matkaterveisiä AmerikastaViime päivät olen ollut työmatkalla Nashvillessa, Yhdysvalloissa. Täällä on käynnissä järjestyksessä 64. National Religious Broadcasters vuosikonferenssi. Nimestään huolimatta koferenssi kokoaa maailman tärkeimmät kristilliset mediatuottajat yhteen ei vain Yhdysvalloista, vaan muualtakin maailmasta.

On ollut aivan huima kokemus tajuta, että Kristuksen valtakunta menee erityisesti media-alalla eteenpäin huimaa vauhtia. Minua on puhutellut se mitä voikaan tapahtua, kuin lahjakkaat, nuoret huippuosaajat laittavat kykynsä palvelemaan Kristuksen valtakuntaa ennakkoluulottomalla tavalla.

Täällä on paljon puhuttu internetin mahdollisuuksista evankeliumin eteenpäin viemisessä. Osa alue, joka aivan erityisesti on korostunut ovat niin sanotut sosiaaliset verkostot. Facebookin kaltaiset kristilliset sosiaaliset nettiyhteistöt ovat tulossa ja nousemassa haastamaan Facebookia. Tuskin sen asemaa mikään uusi horjuttaa lähipäivinä, mutta kannattaa silti käydä vilkaisemassa vaikkapa Cross.Tv:n nettisivut .

Pirkko Säilän kanssa tapasimme mm. legendaarisen Jonin, nuorena tyttönä neliraajahalvaantuneen kristityn naisen, jonka kertomus on kirjana levinnyt myös Suomeen ja rohkaissut monia luottamaan Jumalaan vastoinkäkymisistä huolimatta.

Lopuksi. Seuraava tarina liittyy oheiseen valokuvaan. Kulkiessani erään NRB:n messuosaston ohitse huomasin tutun näköiset hahmot ”Jeesuksen” seurassa. Vaikka ympärillä parveili messuoastoston omaa väkeä ja tajusin tunkeilevani tilanteeseen, päätin, että minun oli saatava valokuva itsestäni heidän kanssaan. Käytiin seuraavanlainen keskustelu:

Pasi (pushing thourgh the crowd): I came all the way from Finland, I gotta get one photo with you guys.
Bush”: Yeah, I came all the way from Texas and I’d looove to take a picture with YOU” (bushgrin)
Palin”: And I can actually see your country from the back yard of my house” (palingiggle)
Pasi: “Hay, I want Jesus also in the picture, where did he go?”.
Palin”: Oh, did I push Jesus out of the picture, come here...” (palingiggle again)

5 kommenttia:

marjaleena kirjoitti...

Että ihan Herran kanssa samassa kuvassa ja mukana monta muuta Uskon sankaria :)

Nimetön kirjoitti...

Nashville..countryee..yeeah! :)

>>
“Bush”: Yeah, I came all the way from Texas and I’d looove to take a picture with YOU” (bushgrin)

“Palin”: And I can actually see your country from the back yard of my house” (palingiggle)<<

Geez. :)
Kunnioitan kyllä Sarah Palinin uskoa, mutta hän ei välttämättä olisi osoittautunut hyväksi varapresidentiksi. Tai mistä sen tietää julkisuudessa paljon olevat henkilöt väistämättä sanovat välillä sellaista mikä ei kuulosta kovin älykkäältä, tai hyvältä..Obamakin vastikään tunnusti että "I screwed up" käyttäen näin arkikielistä ilmaisua eräässä haastattelussa. :)
Hänellä on vaikeuksia hallituksensa muodostamisessa.

Tuosta countrysta tuli mieleen Russ Taff, hänkin on kyllä tehnyt countrya mutta tässä hänen aiempi, erittäin hyvä biisinsä kaukaiselta 80-luvulta. :)

http://www.youtube.com/watch?v=DZIWcLiDoCE

Marko kirjoitti...

Onko tossa oikeasti George Bush ja Sarah Palin...epäilenpä. Eivät näytä ainakaan heiltä. Jos on niin hyvä. Mutta en usko. :)

Marko kirjoitti...

Epäilenpä, että ovat oikeasti George Bush Ja Sarah Palin. Ainakaan eivät näytä ollenkaan aidoilta. Jos ovat niin hyvä, mutta en usko. :)

Pasi Turunen kirjoitti...

Marko,

Nimet ovat syystä lainausmerkeissä :)

Pasi