sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Kristuksen kasvot - Must See Video

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Oliko se siis niin, että Jumala uhrautti itsensä itselleen jotta hän pystyisi antamaan ihmisille anteeksi heidän tekonsa hänen tahtoaan vastaan?

Erämaan kukka kirjoitti...

Hieno video ja hieno maalaus ja hieno tapa tuoda Kristusta esiin maailmassa, varsinkin vielä yhdistettynä sanaan, niinkuin videossa!
Ja niinhän se on,että " JUMALA oli KRISTUKSESSA ja sovitti maailman ITSENSÄ kanssa..." 2 Kor.5:19
Pauliina

Nimetön kirjoitti...

Asia taitaa olla juuri näin kun sitä vähän enemmän ajattelee.

Jeesus oli koko Jumala. Isä ja Jeesus ovat yhtä + Pyhä Henki.
Kolmiyhteinen Jumala ei jakaantunut mihinkään vaikka yksi inkarnaatio Jeesuksessa oli maan päällä.

Ja Jeesus oli myös täysin ihminen.

Ihmisjeesus uhrasi itsensä Jumalajeesukselle..tai kolmiyhteiselle Jumalalle siis.

Ihmisjeesus sai voiman tähän siitä että oli yhtä Jumalan kanssa.

Jeesuksen viimeinen rukous:
Joh. 17
20 "Minä en rukoile vain heidän puolestaan, vaan myös niiden puolesta, jotka heidän todistuksensa tähden uskovat minuun. 21 Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa. Niin tulee heidänkin olla yhtä meidän kanssamme, jotta maailma uskoisi sinun lähettäneen minut.

22 "Sen kirkkauden, jonka sinä olet antanut minulle, olen minä antanut heille, jotta he olisivat yhtä, niin kuin me olemme yhtä. 23 Kun minä olen heissä ja sinä olet minussa, he ovat täydellisesti yhtä, ja silloin maailma ymmärtää, että sinä olet lähettänyt minut ja että olet rakastanut heitä niin kuin olet rakastanut minua.

24 "Isä, minä tahdon, että ne, jotka olet minulle antanut, olisivat kanssani siellä missä minä olen. Siellä he näkevät minun kirkkauteni, jonka sinä olet antanut minulle, koska olet rakastanut minua jo ennen maailman luomista. 25 Vanhurskas Isä, maailma ei ole sinua tuntenut, mutta minä tunnen, ja nämä, jotka ovat tässä, ovat tulleet tietämään, että sinä olet lähettänyt minut. 26 Minä olen opettanut heidät tuntemaan sinun nimesi ja opetan yhä, jotta heissä pysyisi sama rakkaus, jota sinä olet minulle osoittanut, ja jotta minä näin pysyisin heissä."